Arket – Beklædning, accessories & boligindretning

Jordan

Arket er beklædning, accessories og boligindretning med fokus på kvalitet, stil og ansvarlighed. Sortimentet inden for tøj og sko er rettet til både kvinder og mænd, børn og babyer. Altså stor bredde i udvalget, og hele tiden med sigte på den rigtige balance mellem design, komfort, kvalitet og bæredygtighed.

International webshop

Arket er et svensk brand, inden for H&M, der har bredt sig internationalt, også til Danmark. Deres webshop er på engelsk, med adressen arket.com, og du vælger her Danmark som ‘shipping location’, når du shopper online. Arket har også fysiske butikker i Danmark, hvor du desuden kan finde caféer, med vegetarisk mad.

Bæredygtigt forbrug

Online shopper du ubesværet i et lækkert sortiment af tøj med alt, hvad hjertet kan begære. Fra undertøj til overtøj, kjoler, sportstøj og beklædning i læder. Nøgleordene er bæredygtighed, ansvarligt forbrug. Materialerne er naturlige og slidstærke, med sigte på lang holdbarhed. Det afspejles også i designet.

Langtidsholdbart

Den sympatiske indgangsvinkel hos Arket er, at du skal kunne shoppe mode med god samvittighed. Materialer og fremstillingsproces minimerer miljøbelastningen, og samtidig er produkterne ‘build to last’. Du får kvalitet og design for pengene, et design med lang holdbarhed, ligesom materialerne i produktet.

Lædervarer

Lædervarerne hos Arket omfatter både beklædning og accessories, for eksempel virkelig lækre tasker i sort læder. I udvalget af lædertøj er her alt fra nederdele over kjoler, bukser, skjorter, anorakker, til blazere og vanter. Det hele i allerbedste kvalitet og et smukt, tidløst design, hvor bearbejdningen af læderet naturligvis er foretaget uden brug af forurenende crom. Det er bæredygtigt tøj i naturligt materiale, der bare holder.

Accessories i stort udvalg

Når det gælder accessories er eksempelvis udvalget af tasker imponerende. Igen er her læder af bedste kvalitet i omfattende sortiment, samtidig stort udvalg af tote bags og andre tasker i varierende materialer som kanvas og nylon. Design i perfekt balance i fuld overensstemmelse med det bærende koncept.

Casual men’s wear

Til mændene gælder det i høj grad, at designet hælder til casual. Generelt i sortimentet, også til kvinderne, er det komfort og afslappet livsstil, der kombineres med kvalitetssans og miljøbevidsthed. Således finder du i udvalget til mænd de mest behagelige jakker i uld eller fleece. I kategorien Strik til mænd er her massevis af jumpere i uld eller bomuld. Når det gælder cashmere, er der tale om genanvendt materiale.

Til børnene

Til børnene vælger du naturligt nok mellem at søge til Piger eller Drenge. Det er relevant i forhold til tøj i dagligdagen, mens det betyder mindre for valget af pyjamas. Her er et rigtig fint sortiment af pyjamassæt, det hele i økologisk bomuld. Helt sikker enormt komfortabelt og samtidig i dejligt, afslappet design.

Til babyer

Børnene hos Arket regnes i alderen 2-10 år, hvilket blandt andet betyder, at du får brug for en Size Guide. Sådan én findes derfor også i webshoppen, naturligvis også til de voksne. Babyer har deres egen kategori, og her finder du, foruden et stort udvalg af tøj i økologisk bomuld, en hel del legetøj i god kvalitet til barnedåben.

Boligindretning

Til boligindretning er sortimentet inddelt i Køkken, Dagligstue, Badeværelse og Børneværelse. I lighed med udvalget af beklædning, sko og accessories er sortimentet til boligindretning præget af smukt og enkelt design, kombineret med kvalitet og bæredygtighed. Glas, stentøj, bomuld er bærende i udformningen af tallerkener, skåle, duge og meget mere.