Skift mobilabonnement i dag

Jordan

Det kan være svært at finde hoved og hale i de forskellige abonnementer til mobil, der er. Der er desuden stor variation mellem de enkelte, så hvilket mobilabonnement og selskab bør du egentlig vælge? Det kan du blive klogere på nu. På FindaPhone.dk kan du sammenligne priser på forskellige mobilpakker.

Du kan vælge mobilabonnement der inkluderer masser af data, udlandstelefoni, streamingtjenester til musik og serier osv., samtidig med at andre mobil abonnementer kun tilbyder det mest basale. Det er dit mobilforbrug og dine behov, du bør have fokus på, når du vælger et mobilabonnement.

Bruger du eksempelvis både Viaplay, musik, rigelig med data i indland og når du rejser kan der være fordele ved at samle noget af det i én pakke. Flere mobilabonnements udbydere har gjort det muligt at få abonnementer som giver adgang til fx tv2play, mofibo og musik og en masse andet.

Hvis du har haft den samme udbyder og haft det samme abonnement over længere tid, kan det blive smart at tjekke op på den pris, du giver om måneden. Det er derudover klogt at undersøge, om dit abonnement stemmer overens med dit behov, så du undgår at betale for noget, du ikke har brug for.

Fælles for mobilabonnementsudbydere er, at de alle udbyder god mobildækning mange steder i DK. Især hvis du har bopæl i de største byer, er der rimelig sandsynlighed for, at din dækning på mobilen er stabil. Er du meget uden for de store byer, kan det være fordelagtigt at undersøge de enkelte mobilselskabers dækningskort, inden du træffer et valg.

Der er nemlig ikke meget, der kan være mere ubelejligt end dårlig mobilforbindelse. Du kan gå glip af vigtige opkald.

Bruger du meget mobilbredbånd, er det desuden bare ærgerligt, hvis forbindelsen svigter, og du af den årsag bliver afbrudt i at arbejde, læse bøger, se serier og film, lytte til lydbog eller holde dig opdateret på FB og meget andet.

Hvilken mobil udbyder kan du vælge?

Selskaberne Telmore og Yousee kører alle på TDCs netværk. Det har den betydning, at du udbydere af mobil abonnement får samme dækning ligemeget hvilket af disse udbydere, du abonnerer fra. Men abonnementspriserne, serviceniveau og udvalget af abonnementer til mobil kan variere afhængig af mobilselskab.

Call me, Telenor, Telia og CBB-mobil kører alle det samme Telenor-Telia-netværk, så her får du ligeledes den samme dækning uanset hvilket udbyder, du bliver kunde hos.

Selskabet Oister og Udbyderen 3 benytter i øvrigt begge på selskabet 3’s netværk.

Hvilken udbyder du går med er fuldstændig op til dig. Som tidligere nævnt er ens for mobil abonnements udbydere, at de alle giver dig mulighed for at få god telefoni mange steder i Danmark. Men måske du har bedre erfaring med et teleselskab frem for en anden?